AcasăGermaniaBărbat din Hamburg amendat cu 4.000 de euro după ce şi-a pus...

Bărbat din Hamburg amendat cu 4.000 de euro după ce şi-a pus litera „Z” pe geamul maşinii

-

Un bărbat din Hamburg a fost găsit vinovat în instanţă pentru “aprobarea războiului din Ucraina” după ce a afişat pe geamul din spate al maşinii sale litera “Z”, simbolul agresiunii ruse. Germanul va trebui să plătească o amendă de 4.000 de euro, însă sentinţa nu a intrat încă în vigoare, relatează Ziare.com.

Inculpatul, 62 de ani, a încercat să demonstreze în instanţă că Z-ul de pe maşina sa nu ar fi avut nicio legătură cu războiul Rusiei împotriva Ucrainei.

“Gestul inculpatului conţine aprobarea războiului din Ucraina, care este un război agresiv conform Codului Penal Internaţional, precum şi o manifestare de solidaritate cu Rusia”, a precizat instanţa.

Deşi, după izbucnirea invaziei ruse în Ucraina, litera “Z” a ajuns să fie cunoscută ca un simbol al acestei agresiuni, în instanţă, germanul a dat multe versiuni despre ceea ce înseamnă litera ”Z”, pe care a plasat-o pe geamul maşinii sale.

epochtimes-romania.com/news/

Articolul precedent

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

52 de persoane au fost rănite în urma unui atac din...

0
Numărul persoanelor rănite după ce o maşină a intrat în mulţime luni la o paradă de carnaval în oraşul german Volkmarsen, landul Hessa, este de 52,...